Marko Anttila

Seitsemäskin on uuden sopimuksen myötä edessä. Suomen jääkiekkojoukkueen Marko Anttila on asetettu positiivisen koronatestituloksen myötä eristyshotelliin Pekingin talviolympialaissa.


Aho Ja Puljujarvi Kikkailivat Komean Voiton Karpille 07 08 2014 Karpat Kalpa Liiga Kuvakoosteet Jatkoaika Com Kaikk Motorcycle Jacket Hockey Boys

Marko Anttilalla todettiin koronavirustartunta joukkueen seulontatesteissä 19.

. Leijonien Marko Anttila siirrettiin ambulanssikyydillä perjantaina koronakaranteeniin pekingiläiseen eristyshotelliin. Olen edelleen nauttinut. Suomen olympiajoukkueen ylilääkäri Maarit Valtonen kertoi asiasta olympiajoukkueen tiedotteessa.

Anttilan testi Suomessa oli negatiivinen mutta Kiinassa hänen PCR-testinsä osoittautui positiiviseksi. Joukkueen kapteeni Anttila pelaa Jokereissa kuudetta kauttaan. Suomen olympiajoukkue tiedottaa että jääkiekkoilija Marko Anttila on antanut Pekingissä positiivisen koronatestin.

Ilta-Sanomien puhelimitse tavoittama Anttila vahvistaa että hän on antanut positiivisen PCR-tuloksen keskiviikkona ja torstaina. Marko Anttila asetettiin eristyshotelliin Pekingissä hyökkääjän koronatestitulos positiivinen Joni Alatalo - 422022 Leijonien olympiajoukkueen hyökkääjä Marko Anttila on antanut positiivisen koronatestituloksen joten hänet on asetettu eristyshotelliin Pekingissä. Pelaaja ja seura käyttivät sopimuksessa olleen option.

Pekingin olympialaisiin valittu Marko Anttila jatkaa uraansa Jokereissa myös ensi kaudella. 36-vuotiaalla Anttilalla todettiin koronavirustartunta tammikuun 19.


Morko Tulee Huppari Jaakiekko Marko Anttila Hoodies Fashion Sweaters


Pin By Levaitomi On Suomi Hockey World Ice Hockey Finland


Tassa Ovat Suomen Mm Kisojen Leijonat Leijonat Joukkue Pelaaja Pelaajalta Naiden Kisojen Tuleva Tahti Sports Basketball Court Basketball


Jaakiekko Maalivahti Suomi


Kaapo Kakko Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Pin Von Lpsmaa Auf Ice Hockey


Morko Marko Anttila Caricature Fictional Characters Skeletor


Marko Morko Anttila Toi Joukkueineen Suomelle Jaakiekon Maailmanmestaruuden 2019 Markoanttila Morko Jaakiekonmm Maailman Skeletor Fictional Characters Art


Esa Lindell Roope Hintz Miro Heiskanen Winter Classic Dallas Stars Hockey Stars Hockey Hockey Players

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel